Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Blog

kalkulator trudnoce

Kalkulator trudnoće

Na našem sajtu možete koristiti potpuno besplatan Kalkulator trudnoće!

Pre samog saznanja da smo u drugom stanju, često želimo da znamo kada su nam plodni dani i ovulacija. Ako to znate, isprobajte naš kalkulator trudnoće. Ukoliko imate redovne menstruacije vrlo je jednostavno sve to izračunati. Medjutim ukoliko su nam menstruacije neredovne, uzmite u obzir i druge znakove plodnih dana kada računate.

U nekim slučajevima kada nam je ciklus neredovan  ne znamo tačno kada će da se desi, često lekari umesto prvog dana poslednje menstruacije, za računanje uzimaju dan začeća. Tada se doda 266 dana, kako bismo došli do termina porodjaja.

Kada su vam ciklusi redovni, možete da koristite kalkulator trudnoće i vrlo jednostavno dodjete do nekih bitnih datuma. Ono šta možete da vidite su:

  1. Kada su vam plodni dani
  2. Procenjen datum začeća
  3. Kraj prvog tromesečja
  4. Kraj drugog tromesečja
  5. Termin porodjaja

Jedino šta treba da znate i ukucate jeste prvi dan vašeg poslednjeg ciklusa i klik 🙂 Svi datumi izadju ispod.

Ono šta definitivno treba da imate u vidu jeste da su kalkulatori trudnoće informativnog karaktera. Svakako ono na šta treba da se oslonite jeste vaš lekar. Ponekad se desi da čak i lekar promeni vaš termin porodjaja, u zavisnosti od toga kako napreduje trudnoća. Naravno radi se o pomeranju termina za par dana.

Pročitajte više o prvim znakovima trudnoće i probajte naš kalkulator.